4 tojásos olajos piskóta, kakaóval (a liszt egy részét – kb. 2 evőkanál – váltsuk ki kakaóporral)
1,5 csomag csokoládés főzős pudingpor
7 dl tej
3 evőkanál cukor
1-2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
20 dkg margarin
10-15 dkg porcukor
A krémhez a pudingport kb. 2 deci tejjel és a cukorral csomómentesre keverjük, majd a többi felforralt tejhez öntve, sűrű krémmé főzzük. (Itt belekeverhetjük a kakaóport is.)
A tűzről levéve teljesen kihűtjük.
Közvetlenül fedjük le folpackkal, akkor nem fog bőrösödni.
A margarint habosra keverjük, majd a porcukorral jól kidolgozzuk, majd hozzákeverjük a pudingot is.
A tűzről levéve teljesen kihűtjük.
Közvetlenül fedjük le folpackkal, akkor nem fog bőrösödni.
A margarint habosra keverjük, majd a porcukorral jól kidolgozzuk, majd hozzákeverjük a pudingot is.
A kihűlt piskótát 4 lapba vágjuk és a krémmel megtöltjük.
Kívülről is körbekenjük a krémmel, majd az oldalát tortafésűvel körbehúzzuk, tetejére mintát rajzolhatunk vele.
Oldalát csokireszelékkel panírozzuk, tetejére kakaóport szitálhatunk.
Kívülről is körbekenjük a krémmel, majd az oldalát tortafésűvel körbehúzzuk, tetejére mintát rajzolhatunk vele.
Oldalát csokireszelékkel panírozzuk, tetejére kakaóport szitálhatunk.