Hozzávalók:
Tészta:
- 6 kanál liszt
- 6 kanál cukor
- 6 db tojás
- 1 csomag sütőpor
- fél dl étolaj
- 1 kanál kakaópor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 6 dl tej
- 2 csomag tejszín ízű pudingpor
- 1 kanál kakaópor
- 1 kanál őrölt kávé
- Tetejére csoki.
Elkészítése:
A hozzávalókból a tésztát megsütjük ,majd kettévágjuk. A margarint a porcukorral habosra keverjük . A tejet a pudingporral felfőzzük ,ha kihűlt a margarinnal összekeverjük. A kész krémet kettévesszük ,az egyik felét rákenjük a piskótára a másik felébe 1 kanál kakaóport és 1 kanál őrölt kávét keverünk ,majd rákenjük a másik krémre. Rátesszük a másik piskótalapot és csoki mázzal vonjuk be .