Alap:
- 20dkg darált keksz
- 3dkg cukor
- 8-10dkg olvasztott vaj
Krém:
- 50dkg friss sajt
- 15dkg cukor
- 2 teáskanál liszt
- 1 vaniliáscukor
- 2 nagyobb tojás
1. A tortaforma alját sütőpapírral beborítani, a kilógó részt levágni.
2. A tortaformát alulról 2 réted alufóliával beborítani, aztán egy tepsibe rakni, és alá 1-2cm vizet önteni.
3. az alap hozzávalóit a tortaforma aljában összegyúrni, elegyengetni, és tömöríteni, majd a robotgéppel összedolgozott masszát ráönteni. (érdemes előtte picit állni hagyni, és a levegőtől megszabadítani)
4. 120-150fokos sütőben 90 fok alatt megsül.
5. szobahőmérsékleten fél órát hagyni hülni, a torta szélét késsel elválasztani, és mehet pár órára a hűtőbe hülni.