Fűszerkeverék házilag:
- 1 kanál rozmaring
- 1 teáskanál majoránna
- 1 kanál piros paprika
- só, bors
- 1 nagyon kicsi hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kanál olíva olaj
Ahogyan készítem:
A hagymát, és a fokhagymát az olíva olajjal pépessé zúzom robotgéppel, hozzáadom a többi hozzávalót is, jól összedolgozom. Bedörzsölöm vele a csirkecombokat, majd sütőfóliában kb 45 percig sütöm. Ne feled a sütőzacskót pár helyen megszurkálni, hogy a gőz tudjon kijönni. Én négy öt helyen szoktam. 45 perc után kiveszem a combokat a zacskóból, beleteszem egy tepsibe, vigyázva, hogy a csirkecomb szaftja is alákerüljön, és még vagy 10-15 percig pirosra sütöm. Finom omlós lesz, ami kívül ropogós.