Hozzávalók:
négyzet alakú háztartási keksz
1 cs rumos puncs pudingpor
1 cs csokoládés pudingpor
25 dkg margarin
15 dkg porcukor
8 + 3 dl tej
méz
Elkészítése:
A pudingokat 5-5 dl tejben 3-3 ek cukorral felfőztem.
A margarint 15 dkg porcukorral habosra kevertem, elfeleztem. Az egyik felét a csokis, a másik felét pedig a puncsos pudingba kevertem.
Egy tepsibe tettem egy sor mézzel elkevert, langyos tejbe mártogatott kekszet, erre kentem (még melegen) a csokis krémet. Újabb sor keksz következik, és rákentem a puncsos krémet. Tetejét megszótam tortadarával.
Hűtőbe tettem, holnapra megpuhul és akkor lehet szeletelni
Pudingos keksz (Iza)
2011.06.29. 16:06 - NagycsaládosManó
A bejegyzés trackback címe:
https://titikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr553024907
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.