Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
40dkg csirkemell filé
méz
mustár
bors
só
ételízesítő
1 kisebb gerezd fokhagyma
Elkészítés: A hagymát kockákra aprítom, majd olajban dinsztelem.
Ezek után rárakom az előzőleg kockákra vágott csirkemellet és hagyom hogy úgy süljön, majd amikor már valamennyi levet kieresztett öntök rá kb 1 dl mézet, ezek után hagyom hogy ebben főljön tovább, sóval, borssal, ételízesítővel, fokhagymával ízesítem majd kb 5 perc után beleteszem a 2 púpos evőkanál mustárt, jól összekeverem, és még kb 10 percig főzöm. Ideális körete a rizs.
Tanácsok: Ha valaki még ezek után is édesnek találja, tegyen még hozzá egy kevés mustárt
Mézes mustáros csirkemell
2010.12.16. 14:25 - NagycsaládosManó
A bejegyzés trackback címe:
https://titikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr902519644
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.